Betrekken van medewerkers om samen het verschil te maken

Terug naar alle doelstellingen
 Betrekken van medewerkers om samen het verschil te maken

Dow medewerkers over de hele wereld werken vanuit hun passie en deskundigheid mee aan het verduurzamen van onze planeet en aan het welzijn van mensen.

In het icoon vormen de mensheid en de wetenschap samen een menselijke vorm die de maatschappij vertegenwoordigt en de kracht van de eenheid om verandering teweeg te brengen.

Bij Dow geloven we dat de combinatie van wetenschap en mensen de wereld kan veranderen. De inzet van verschillende wetenschappen en de creativiteit van mensen zorgt voor innovaties die goed zijn voor het bedrijfsleven, de mensheid en het milieu. Bij Dow zien wij onze mensen, en waar ze toe in staat zijn, als ons belangrijkste kapitaal. Zij zijn degenen die vanuit hun passie en deskundigheid met de mooiste oplossingen komen voor het verduurzamen van onze planeet. Ons doel is om ervoor te blijven zorgen dat duurzaamheid ook in de toekomst de focus is van alles wat onze mensen bij Dow doen. Dat doen wij ook door het inzetten van de professionele kwaliteiten van onze medewerkers in maatschappelijke projecten en opleiding en training.

Initiatieven bij deze doelstelling