Vergroten van vertrouwen in de chemische technologie

Terug naar alle doelstellingen
 Vergroten van vertrouwen in de chemische technologie

Dow vergroot het vertrouwen in veilig gebruik van chemische technologie door transparantie, dialoog, onwaarschijnlijke samenwerkingen, onderzoek en natuurlijk hoe we zelf werken.

De kleuren van het icoon staan voor waar wetenschap de mensen toe in staat stelt. De zon is symbolisch voor nieuwere, betere en veiligere oplossingen voor betrouwbare en duurzame producten. De zonnestralen staan voor de transparantie waarmee wij dit doen. Zo vergroot Dow het vertrouwen in veilig gebruik van chemische technologie.

Chemie staat aan de basis van meer dan 96% van alle gefabriceerde producten en goederen. Een wereld zonder chemie is ondenkbaar. Dow wil bijdragen aan het vertrouwen in een veilig gebruik van chemie en van chemische technologie.

Dow staat voor de positieve kracht van chemie; dankzij de chemie en de voortschrijdende kennis en wetenschap van chemische technologie zijn we in staat om heel veel uitdagingen aan te kunnen. Chemie heeft een enorm potentieel voor een duurzame samenleving. Dat verhaal mag meer en beter worden verteld, zo vinden we bij Dow. Een van de doelstellingen is daaraan onze bijdrage te leveren door het actief aangaan van de dialoog, door het verspreiden van onze kennis en natuurlijk door onze veilige en duurzame producten. 

Initiatieven bij deze doelstelling